Arthur Gijzen (drums)

Ik ben op mijn 3e begonnen met het slaan op potten, pannen en allerhande andere dingen. Op mijn 9e hadden mijn ouders er genoeg van en ging ik op les en kreeg een djembé tot mijn beschikking. Het jaar daarna was het al tijd voor een drumstel en I haven’t looked back since’.

Sinds mijn 12e heb ik geen les meer maar probeer door video’s wel bij te leren. Daarbij helpt ook dat ik vanaf 2006 bij Harmonie Aurora in Driebergen speel. Begonnen als percussionist in de dweilband (Het feest kan beginnen want wij zijn binnen!!!). Daarna ook bij het daadwerkelijke harmonie-orkest en het leerlingenorkest. En sinds 1.5 jaar ook bij de drumband.

Voordat ik gevraagd werd om in 3forty5 te drummen heb ik in diverse bandjes, projectjes en schoolorkesten gezeten. Van straatmuzikant voor een dag tot de welbekende musical van mijn toenmalige school, De Breul. Ondanks dat ik zelf meer met metal en hardrock ben opgegroeid probeer ik ook de bluesy en funky kant steeds meer uit te breiden, waar deze band dan weer uitstekend bij helpt!